Tag (S)

Hye , firstly , Thanks to Dania and Anur gemok coz tagging me :D
lamo den tak dapek tag tag suma ni. Anyway , let me start it with Anur's first !

why do you love your friends ? no reason rite ? hee
ehem , you're asking and you're answered it for me , Good idea. kuikui ,loveyou

what are you going to do when you get super bored ?
oh well , im gonna act like an insane , hewhew .

if there are two persons ask you to date at one time . what are you going to do. why?
emm , well , i'll just act like i don't even care with those date , perhaps. Because . emm , idk

handbags or heels ? hee
i'm so not into heels , handbag for sure

have you been thinking about marriage ? if you say yes. describe your wedding .
sometimes but oh well , im still AWET MUDA gitu lorhhh , 

why do some people feel the need to say , "Know what im saying?"
it is because , sometimes they're thinking tht others can't get what they're trying to say. like now , do you know what the hell im crapping here ?

if love is blind , why is lingerie is so popular ?
hahahahahahah ,
well i don't have any idea. pfft

why is bra "singular" and panties "plural"? ha jawab jawab
why don't you ask yourself , kuikui

what's your fav movie ? why ? 
i don't have any . but i love watching horror and romantic comedy movies
becausee .. try to watch it yourself dude

which one you prefer ? blue or pink ? why ?
during my primary school , i just so into blue colour but however,
i think pink suits me well . so i prefer Pink moreee  

which one you choose to be your very very bestfriends ? boys or girls? 
i would love to choose both . heww

Thanks my super baby pumpkin Anur for this Q&A moments . Just love it :)


 Next , tag from Dania ,

korang ade nak buah tak? laki ke perempuan?
anak tak da , buah banyak kat dalam peti ais :D

blog aku cantik tak? aku tengok serabut je?
depends kepada tuan blog untuk menghias blog itu macamana 

korang ada kekasih hati tak ? secret admire ?
soalan best ni . kekasih hati ramai tapi betul betul kekasih yang berhati sorang . Yelah tu ? ==' secret admire berlambak tapi yang wujud tu entahla , mcm tado je. khayalan aku je. heww

kalau korang dapat tiket free korang nak gi mana ?
Paris , well kota romantis , baru sexy gitu

percaya pada karma ?
I do believe in Karma :)

lagu feveret korang ?
segala lagu yang pernah aku ulang di telinga buat ke 100 kali di music player , banyak la

kalau bf/gf korang merajuk korang nak buat macamana ?
aku bukan jenis orang memujuk
so , ada aku kisah bab bab pujuk? ^^

dah jumpa kawan sejati ? cuba cerita sikit pasal kawan korang tuh ?
dah , die gemok , die kat beijing , die punya pipi macam pau , die pandai , die pendengar yang setia , okay macam melambung lambung rasanya pujian ni ,
eh , tambah lagi satu boleh ,? aku ada dua sebenarnya kawan sejati :) 

make up bila keluar , penting ke ?
kalau kau nak muka kau over lawa , pun boleh. tapi , aku bukan jenis make up

Samsung SII atau Galaxy Ace
Samsung Galaxy Mini , murah jooo , nak lagi murah , public joo

impian korang ?
aku cuma harap doa aku dikabulkan Tuhan 

A huge thanks from me to this sweet girl , winkwink

okay now it's my turn to tag you guys ! excited tak ? excited tak? hewhew .
okay , orang orang yang bajet bertuah adalah :

eh sabar , soalan pun belum ade lagi. jap , try buat soalan kasi tecekik tulang bila jawab , hewhew. 

# Dalam hidup ni , apa yang paling kau nak tapi kau tak dapat dapat ?
-cecite-

# Kalau diberi peluang , apa yang paling kau nak dan kau akan betul betul hargai?
-cepikir-

# Kau hargai tiap detik waktu tak sepanjang kau hidup ? apa yang membuktikan jika kau kata Ya?
-cejawab-

# aku tak tahu la nak tanya apa , kau tanya la sapa sapa pula eh , muah kanan muah kiri bye
-cetumbuk je aku-

Love ;
aleen budak kecik
ain bajet hot setapp
ziema bambam
tira J kacuk cina
peah kak murai oi

renung renungkan soalan dan selamat menjawab :)
dah sudah buat , bagitaw aku kat komen ok ?
Bye

7 comments:

  1. dah..dah sudah jawab pon soalan kau ;p cepat kan ? hoho

    ReplyDelete
  2. memey terlebih cepat. masih. muah kanan , muah kiri :D

    ReplyDelete
  3. aku dah jawab soalan kau . kehkeh

    ReplyDelete
  4. amoy dah.kemain atas lagi nama sy.HAHA

    ReplyDelete