Let me go .

" One day , you'll have to let me go . One day for sure "

Ayat tu acap kali i've said to someone. But now , i rasa nak tarik balik the phrase yang i obviously say bila dia larang i ikut kawan nak pergi sana , pergi sini , follow orang , ikut suka hati.

" Leceh lah . Bila miera boleh stand up by my own feet ? "
" Perak tu kan dekat je. Satu hari je kot ! "
" KL tu gi jenjalan je. Please let me go w/ my friends "

" Kalau ayah tak sayang Miera , ayah tak kisah miera nak pergi mana . I'll let u go. One day for sure. The day i trust a man that could take care of my daughter. And that moment is when u'll getting married "

Air mata jatuh perlahan .

Kasih sayang seorang ayah . Keprihatinan seorang ayah . Tanggungjawab seorang ayah .
You are my Hero.

8 comments:

  1. pakcik jenal memang sentimental . sukaaa :P

    ReplyDelete
  2. ayah kau...adoi.. aku mmg suka cara ayah kau since aku jumpa dia 1st time dulu.. gentleman sgt!

    ReplyDelete