Day III : Raya and Cardigan

Before ni , i ada cakap nak jual cardigan labuh kan. And , ada satu sample je untuk korang tengok macmana bentuk cardigan ni. Labuh dia, besar dia. Insyaallah akan diberitahu bila boleh buat order ni. Buat masa ni , bz sikit. Later, i'll inform kat tweet and facebook and instagram . So, ni contohnya :


Ni contohnya.

maaf , mata terpejam. Ok , ni warna betul dia .Yang dress tu warna turqoise while the cardigan warna kelabu yang iolls sendiri taktahu warna apa. wkwkwk.

Abaikan muka .

ps: if ada apa apa u can drop ur comments down there and ask me anything regarding this :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Pictures with le' cousins 

sweetest girl 

 Situasi 1: Kami anak anak dara lalala
Situasi 2: Pelesit mana yang menyibuk dalam gambar ni!
Situasi 3: Ini makannya bila pelesit suka sangat menyemakkkk , haha




Gambar kedua : Hilang imej ayu aku melayan puaka puaka ni semua -.-



Thanks for reading. Bye . Assalamualaikum 


3 comments: